Arg

Holland - Sverige 4-1

Svensk media: "utklassning".

Såg ni matchen eller era jävla stolpskott?! En hel kår av så kallade sportjournalister som totalsågar ett landslag som förändrats mer på de senaste tre matcherna än vad de gjorde under åtta år av Lagerfjärt.

Holland var bättre, detta förnekar jag inte. Men att det var en utklassning, dra åt helvete att det var! Vi spelar ett 4-2-3-1 vilket alla större fotbollsnationer gör. Ett spelsystem som bygger på att man SPELAR FOTBOLL och inte backar hem med tio man och satsar på fasta situationer.

Sverige släpper alltså in fyra mål, tre för mycket. Tre av målen är kontringar av Holland och ett misstag av Sveriges backlinje. I VM kvalet förra året blev Sverige utklassade av Spanien, matchen slutade då 3-0. Vi låg på rygg hela matchen och hade inget att komma med. I tisdags spelade vi fotboll med glädje och åkte tyvärr på för många baklängesmål. Men vi får inte glömma att om Toivonen hade satt bollen i öppet mål så hade vi haft en helt annan matchbild.


Jag älskar fotboll. Suck it era ruttna journalister. Och speciellt Lund & Ekwall, skaffa ett nytt jobb.

Kommentarer
Postat av: Robin

Då måste jag ju bara säga att Laul gjorde ju faktiskt en ganska bra analys av matchen på sin blogg. Måste vara den ända som har sett på matchen på ett nyktert sätt.

2010-10-14 @ 17:15:39
Postat av: Darya

haha lagerfjärt

2010-10-14 @ 21:20:41
URL: http://darya.blogg.se/
Postat av: Alex

Angry Dilan har helt rätt.

2010-10-21 @ 08:30:18
URL: http://akarlsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0